x

Prof. dr. D. Žaliaduonytei – aukščiausio pedagoginio pripažinimo ženklai Universitete

2024 liepos 02 d.
f in @

Remiantis Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Senato nutarimais “Dėl LSMU pedagoginių vardų suteikimo” ir LSMU rektoriaus įsakymais “Dėl LSMU profesorių ir docentų vardų atestatų ir ženklelių įteikimo”, prof. dr. Dianai Žaliaduonytei įteiktas profesoriaus pedagoginį vardą patvirtinantis atestatas ir auksinis ženklelis.
LSMU profesoriaus pedagoginį vardą patvirtinantis atestatas ir auksinis ženklelis yra simboliai, žymintys aukščiausią pedagoginį pripažinimą universitete.
☑️Pedagoginį vardą patvirtinantis ATESTATAS – tai oficialus dokumentas, kurį išduoda Universitetas, patvirtinantis, kad asmeniui suteiktas profesoriaus pedagoginis vardas. Šis vardas suteikiamas atitinkantiems aukštus akademinius ir pedagoginius standartus, kurie apima reikšmingus mokslinius tyrimus, publikacijas, dėstymo patirtį ir kitus profesinius pasiekimus.
☑️AUKSINIS ŽENKLELIS – tai simbolinis apdovanojimas, kurį teikia Universitetas kaip ypatingą garbės ir pripažinimo ženklą. Šis ženklelis naudojamas kaip fizinis profesoriaus pedagoginio vardo įteisinimo simbolis, parodantis Universiteto dėkingumą ir pagarbą už reikšmingą indėlį į švietimą ir akademinę bendruomenę.
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto nuotr.